lauantai 28. heinäkuuta 2012

Geelikynsiä

Hei ♥


Omat:
- lakka
- hileet
- geelit
- timantit
 Eli teen itse geelikynsiä, itselleni ja ystävilleni. Joskus myös hyvänpäivän tutuille. Innostuin siitä kun ystäväni teki minulle parikertaa kynnet, se vaikutti hyvin mielenkiintoiselta.. Ja rakastan kynsiä ylikaiken ♥
Tässä nyt ajattelin kertoa omasta tavastani tehdä kynnet ja mistä tilaan tarvikkeet yms..

   Eli uuni on kaverilta lainassa siihen asti kunnes hän itse tarvitsee sen takaisin, sen jälkeen sitä sit varmaan ostaa oman. Jossain paikoissa uunit on 50e ylöspäin, mutta sitten jossain paikoissa saattaa löytää ihan 20e mutten sitten niitten laadukkuudesta ole niin varma.

   Joissain paikoissa esim . tuolla neuvotaan tekemään alus-, väli-, ja viimeistelygeeli menetelmällä. Itselläni ei ole niin paljon rahaa joten teen ihan vaan kirkkaan geelin avulla ja ihan kestäviä siltikin on tullut. On tietenkin vaikka minkälaisia värigeelejä sun muita millä varmasti tulisi kestävät kynnet..

   Tarvikkeista sen verran että ihan :
      - geelisivellin
      - tipit
      - (hileet)
      - kynsiliima
      - jonkinlaiset sakset
      - (timantit)
      - geelit
      - uv-uuni
      - kaikke muuta tilpehööriä , riippuu ihan millaiset kynnet haluaa.
      Voin sanoa että geelikynsissä melkein vain mielikuvitus on rajana :D

   Tässä hieman listaa sivuilta mistä voi ostaa geelikynsien tekotarvikkeita :
    -  Mimax itse tilaan tuolta
    -  Kynsitukku
    -  Nded
    -  Diweiss
    Siinä nyt paripaikkaa mitä itselöysin netistä.. Tietysti sitten Ebaysta: kin löytää kun kirjoittaa hakuun geelikynnet tai joitain tarvikkeiden nimiä. Itse en ole uskaltanu tuolta vielä tilailla, mutta jos teillä on kokemuksia nii mieluusti kuulisin ☺ ♥

   Mutta siinä nyt minun osalta geelikynsistä, tiedän etten ole ammattilainen etten kaikkia yksityiskohtia tiedä, mutta etsikää netistä, sieltä löytyy kyllä hyviä ja tarkkoja valmistus ohjeita ☺


Alaalla vielä kuvia kynsistä mitä olen tehnyt ☺




omat :
- lakka
- grafiittilakka päälle
- geelit

Ystävän :
- lakka
- hile
- geelit
- timantit

Omat

Ystävän

Omat

omat

Ystävän

ocean nails

ystävän

Mitäs piditte ☺ ? hihi


BY : Elis ♥

Painoviestintä


HEI ♥

Ihan tälleen aattelin ku kolut jatkuu taas 8.8 ni kertoa teille enemmän alasta mitä opiskelen . Eli alani on painoviestintä. Nimestä ei välttämättä kaikki tiedä mitä se merkitsee, mutta lähinnä se on painamista painokoneilla, kirjojen tekoa ommellen ja liimaten, vihkojen, kasioiden ja tälläisten tekoa. Vaatii paljon kärsivällisyyttä ainakin noilla painokoneilla. Työ on lähinnä seisomatyötä.

   Kokeita ei ole ainakaan meidän koulussa, jos yleisaineitten kokeita ei lasketa. Välillä meille annetaaan tehtäviä yms mitkä pitää tehdä. Ja tietty perus näytöt on ja semmosta. Mut nyt ihan lähinnä voisin kertoa alusta.

   Eli kouluun haetaan yhteishaussa. Itse opiskelen painoviestintää Harjulla Jyväskylän ammattiopistossa tästä voit lukea tarkemmin tietoa mitä se on. Ja tosiaan alussa tutustutaan painamiseen, jälkikäsittelyyn ja ulkoasuntoteutukseen yhden jakson ajan, sitten valitaan kumpaan haluaa mennä painamiseen+jälkikäsittelyyn vai ulkoasuntoteutukseen. Painaminen ja jälkikäsittely on samassa.

   Painamisesta hieman:
- Pitää opetella käyttämään painokonetta.
- Opetella kohdistamaan kuva paperille.
- Seri- ja ofsetpainaminen ovat osa painoviestinnän perus tutkintoa.

Jälkikäsittelystä:
- Pitää opetella arkkien koot.
- Pitää osata käyttää arkkileikkuria.
- Pitää osata käyttää taittokonetta.

   Ulkoasuntoteutuksesta en osaa sanoa muuta, kun että koneella tekoa aika paljon. Muokkaillaan kuvia ja tekstejä, tehdään julisteitä yms mainoksia. Painossakin tehdään toki kalentereita, kortteja yms.. Mutta lähinnä ulkoasuntoteuttajat tekevät kortit yms muut mitkä sitten painajat painavat.

   Täs viel netissä etsiskelin sivun missä näkys missä paikkakunnilla voi opiskella painoviestintää, jos jollain heräs mielenkiinto painoviestinnästä. KYSELKÄÄ toki lisää jos jotain kiinnostaa :) Mieluusti kyllä lukisin teidänkin aloista tarinoita ja omia kokemuksia .

  
PAINOKONE ♥

Jälkikäsittelyn työvälineet

Tälläistä meillä on koulussa

Kirjapaino messujen keräilyt

Banneria

En oo ikinä tehny banneria ja tää ny voi kuulostaa tosi tyhmältä, mut en oo tienny mite se tehää. Nyt päätin kuitenkin käyttää omia aivoja ja omaa mielikuvitusta ja tehdä bannerin..

   Tein sen sillee et eka laitoin pari kuvaa itestäni, sit etin netistä kirjaimet, leikkasin, muokkasin picasalla ja tein kollaasin yms.. Ja näin sain aikaan kollaasin ensimmäisen ... Ottanette huomioon että tein sitä tunnin ja tähän aikaan aamulla, että se nyt ei ole mikään maailman hienoin mutta ei se mitään :)

   Millä tai miten itse teette bannerinne ? Mitä joiltaki on kattonu ni ihan kateeks käy ku on niin hienot !

By: Elis ♥

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Tästä se alkaa

Eli nyt uusi alku tälle kaikelle. Esittelen itseni tässä nyt teille ihan pienesti:

Olen Elisabet, pikku tyttö 95. Lyhyt, omalaatuinen,vilkas,hassu,tunteikas yms..
Tykkään kirjoitella ajatelmia, novelleja ja sensellaista.. Pidän myös erittäin paljon laulamisesta ja musiikki on aina ollut lähellä sydäntäni. Kaikki eivät välttämättä minusta pidä, muttei niin ole tarkoituskaan. Mottoni on :
"Kaikki ei voi miellyttää, eikä tarvitsekkaan. :) "

   Ajattelin kun on elämäni muttunut hieman kiinnostavammaksi kuin mitä se oli ennen kesän alussa niin ajattelin aloittaa uudelleen kirjoittamaan tätä blogia, olen aiemminkin kirjoittanut muttei siitä oikeen ole mitään tullut, jos tällä kertaa osaisi tehdä tästä mielenkiintoisemman et sais teidät lukiatkin mukaan.

  Oon myös tosi innokas kokkailija et saatan raapustella leivoksistani ja laitella kuviakin niistä. Nyt ei ole tullu vähään aikaan kokkailtua, ku on ollut kaikke muuta tekeemistä... Oon muutenki ollu nyt aika vähä kotona ni ei sitä ruokaa oo kerenny väsäämään...

   Mut enemmän minusta saatte tietää lukemalla blogiani, joten eiku lukemaan jos innostaa :)

This is me


Hei toivottelee Elis ♥