torstai 2. elokuuta 2012

dreamcatcher ♥

Hei ♥


Nyt tuli semmone et on nyt ihan pakko raapustaa, en tiiä ketä tää postaus kiinnostaa. Mutta mä oon niiin hulluna Unisieppareihi ♥ Kaikki ei välttämättä tiedä mitä ne on, joten jos nyt ihan lyhyesti kertoisin teille :

   Unisieppari on Pohjois- Amerikan intiaanien taikakalu, joka on tehty pajurenkaasta, lankaverkosta ja höyhenistä. Esinettä myydään matkamuistoksi ja koriste-esineeksi. Alunperin koru on ojibwayt- intiaanien perinnettä. Kun 1960- luvun kansalaisuusliike nosti sieppareitten yleisen intiianikulttuurin tunnukseksi.
   Alkuperäinen unisiepparin tarkoitus os suodattaa pahat unet ja ajatukset, päästäen lävitseen hyvät unet ja ajatukset, mutta nykyään monilla se on vain koriste esineenä.
   Erään Ojibwa- taruston mukaan hämähäkki-isoäiti ( maailmanluoja ) kutoi siepparin karkoittamaan ihmiskunnan pahat unet. Siepparin verkkoon tarttuivat pahat unet ja valuivat höyhentä pitkin Äiti Maahan. Kun taas toisen tarinan mukaan pahat unet nousevat aamukasteen mukana tähtiin, mistä ne eivät koskaan palaa .


   Unisieppari laitetaan yleensä sängyn yläpuolelle ''valvomaan'' unta. Tavallaan uskotaan sen vievä pahat unet pois ja tuovan tilalle hyvät. Tavallaan se houkuttelee luokseen hyvät unet.. Mutta itse uskon, että se on myös paljon siitä kiinni uskotko itse sen taikaan vaiko et ? Vai mitä te itse olette mieltä ?


  
Itse oon aatellu et ostasin tommosen siepparin löysin yhen iha luotettavalta vaikuttavan paikankin täältä
mut sit kyl aattelin et tuolta ebay: sta kin löyty ihan kivoja ja ei ollu sillee ees kalliita, mut se nyt on viel vähä auki uskallanko tilata tuolta . Harmittaa kyl tosipaljon, ku Gina trico:lla oli viel yhes vaihees semmonen paita mis oli toi unisieppari, mut ei ollu sillo rahaa ostaa sitä ja enää ei varmaa oo... No mut eiköhä noita viel tuu..

   Voishan tommosen tietty tehdä itsekkin, niin se ehkä kuvastas enemmän itseään ja muutenkin varmaan sillä olis paremmat vaikutukset , Vai mitä luulette ? Löysin neitstä kun etsiskelin niin aika hyvä ohjeen miten Unisiepparin voi tehdä aivan itse tässä . Kertokaa toki mielipiteitänne tästä ja EHDOTTOMASTI jos teillä on kokemusta siepparista :)

 
tommonenki ois iha jees




Oon miettiny jos sitte ku täyttää 18 eli joskus vuodenpäästä hommais tommosen sieppari tatskan, en tosin viel tiiä mihin, joko ihan yläselkään, ranteeseen semmonen pieni tai niskaa... Sitä nyt onneks kerkee viel miettiä, mut semmonen ois tosi kivaa..



By: Elis ♥

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti