lauantai 20. huhtikuuta 2013

i'm back



Hei,
tässä tuli nyt taas turhan pitkä tauko kirjottamiseen. Aika ei oo tuntunu riittävä muuhunku kouluu ja talliin, ystäville jääny nyt liian vähän aikaa ja niin tälle blogillekki. Ihan ekana nyt aattelin et pistän blogia uutee uskoo : poistan joitain vanhoi postauksia ja uusin tota bannerii.
   Tullu niin paljon postaus ideoit, mut en aatellu postata kaikkee yhes postaukses ihan vaan että ette kyllästy lukee. Koska jos laitan kaikki tapahtumat samaan postauksee ni tulee aika täys ja eri aiheita liikaa yms.
   Tästä postauksesta en tee kovi isoo, pari kuvaa aattelin laittaa itestäni jälkeen nyt kuvan ja semmosta, täs vklp- ens viiko aikan teen postaukset: isillä olosta, koulusta, shoppailuista ja tietty rakkaudest lajiin ... Mut joo en tähän postaukseen viitti alkaa jaarittelee enempii muutaku et viimeaikoina mul on ollu tosi hyvä fiilis ja oon ollu ihan lentoon lähössä johtusko kesän tulosta ; ] mut joo !

   Elikkä hiuksista lähti pituutta aika paljon koska ne oli niin huonossa kunnossa, ja vähän vaaleni + plus oranssi alta pois. Mut hiuksista lisää myöhemmin !

By: Elis♥

before
now




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti